Skip to main content

ΡΙΟ 2016: Χάλκινο μετάλλιο για τους Μάντη – Καγιαλή

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησαν τελικά οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στα 470, ύστερα από συναρπαστική μάχη με το πλήρωμα της Αυστραλίας που κατετάγη δεύτερο στη συνολική κατάταξη, κι ενώ αρκούσε οι Έλληνες πρωταθλητές να τερματίσουν απλώς εκείνοι μια θέση μπροστά τους για να είναι «ασημένιοι».

Αυτό είναι όγδοο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το δεύτερο στη συγκεκριμένη κατηγιρία, μετά το χρυσό των Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η ελληνική ιστιοπλοΐα επέστρεψε στο podium της διοργάνωσης μετά το 2012 στο Λονδίνο, καθώς τελευταίο μετάλλιο ήταν το χάλκινο που είχαν κατακτήσει το 2008 στο Πεκίνο και την κλάση των Yngling οι Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.