Πολύ δύσκολη ήταν η επικράτηση της Βουλιαγμένης επί του ΑΟ Καλαμακίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με 9-8, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.
Ο Χρήστος Αφρουδάκης ήταν αυτός που «μίλησε τελευταίος» στο παιχνίδι και με το γκολ που πέτυχε χάρισε τους τρεις βαθμούς στο ΝΟΒ. Οι φιλοξενούμενοι, αν και βρέθηκαν να χάνουν 8-6 στο τέλος του τρίτου 8λεπτου, κατάφεραν να ισοφαρίσουν 6 δεύτερα πριν τη λήξη του αγώνα.
Ο διεθνής άσος της ομάδας του Λαιμού πήρε πάνω του την επίθεση και τελικά δικαιώθηκε με το γκολ της νίκης.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












