Skip to main content

Euro 2020: Με Σακά η Αγγλία στον ημιτελικό της Τετάρτης

Πανέτοιμος για τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Euro 2020 με την Δανία, το βράδυ της Τετάρτης (7/07, 22:00), θα είναι ο Μπουκαγιό Σακά, όπως ενημέρωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο διεθνής επιθετικός μέσος έμεινε εκτός από τον προποημιτελικό με την Ουκρανία, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής των «Τριών Λιονταριών» θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί με τους Σκανδιναβούς:

«Θα είναι καλά. Και με την Ουκρανία μας είπε πως αισθάνεται καλά, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε στο γήπεδο και νιώσαμε πως δεν ήταν σωστό να παίξει. Θα επιστρέψει από Δευτέρα (5/07) σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων και θα είναι έτοιμος για την Τετάρτη», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ δεν είχε αγωνιστεί στα δύο πρώτα ματς των Άγγλων στους ομίλους, αλλά ξεκίνησε στην ενδεκάδα του ματς με την Τσεχία, πραγματιοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν ξανά στο αρχικό σχήμα με την Γερμανία, αλλά λόγω τραυματισμού στην προπόνηση πριν τον αγώνα με τους Ουκρανούς αποφασίστηκε να μην παρθεί κάποιο ρίσκο με τη συμμετοχή του.