Skip to main content

«Κλείδωσε» η επιστροφή του Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Κλείδωσε» η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ.

Θέμα χρόνου είναι, πλέον, η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρόσληψη του Νίκου Λυμπερόπουλου σε διοικητικό πόστο. ΟΛ Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε οριστικά να δώσει αυξημένες αρμοδιότητες στον παλαίμαχο παίκτη της Ένωσης, χωρίς προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί επακριβώς ποιες θα είναι αυτές.

Σε πρώτη φάση από τα όσα έχουν διαρρεύσει ο Λυμπερόπουλος θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη διοίκηση και στα αποδυτήρια, ο άνθρωπος που θα έχει το απόλυτο κουμάντο σε οργανωτικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να του δοθεί το «πράσινο φως» και στο θέμα των μεταγραφών.

Αυτό που δεν χωρά καμία αμφιβολία είναι πως ο «Λυμπε» θα έχει σημαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις που θα παίρνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.