Skip to main content

Οριστικά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το Μιλγουόκι στο 5ο ματς με την Ατλάντα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάτι που ήταν λίγο πολύ γνωστό και αναμενόμενο μετά τον τραυματισμό του τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/06), επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες πριν το Game 5 των τελικών της Ανατολής, ανάμεσα στο Μιλγουόκι και στην Ατλάντα.

Όπως ενημέρωσαν οι «Μπακς» το μεγάλο τους αστέρι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο δύσκολο ματς που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/07, 03:30) στην έδρα τους.

Η σειρά είναι ισόπαλη 2-2 και ο νικητής θα κάνει το πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στους τελικούς του ΝΒΑ, όπου περιμένει το Φοίνιξ, που «καθάρισε» την πρόκριση με 4-2 επί των ΛΑ Κλίπερς.

Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος ταλαιπωρείται από υπερέκταση αριστερού γονάτου, είχε δηλωθεί αρχικά ως «αμφίβολος» από τα «Ελάφια», ωστόσο, άπαντες γνώριζαν ότι ήταν απίθανο ν΄ αγωνιστεί.

Πλέον, εν τη απουσία του οι «Μπακς» καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να βρουν πόντους κι άλλους παίκτες, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Giannis που έως τώρα μετρά 26.5 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και 1.5 κλεψίματα σε αυτή τη σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι το Μιλγουόκι έχει ρεκόρ 6-5 χωρίς τον Αντετοκούνμπο στη σύνθεση του, στη διάρκεια της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ και 40-21 μαζί του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.