Skip to main content

ΝΒΑ: Ήττα-σοκ στην πρεμιέρα των play off το Μιλγουόκι από το Ορλάντο

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα (110-123)  γνώρισε το Μιλγουόκι από το Ορλάντο στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον Α΄ γύρο των play off του ΝΒΑ.

Παρά την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο τα «Ελάφια» δε δικαιολόγησαν σε καμία στιγμή του ματς τον τίτλο του φαβορί που είχαν, «κυνηγούσαν» το σκορ από το ξεκίνημα του ματς και ηττήθηκαν… φυσιολογικά από μία ομάδα που παρά τις απουσίες που είχε πάλεψε σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με ηγέτη τον Βούτσεβιτς έκανε την έκπληξη.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ έκανε απίθανη δουλειά στην επίθεση χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και έπαιξε σαν πραγματικός ηγέτης.

Τελείωσε τον αγώνα με 35 πόντους από 10/16 δίποντα και 5/8 τρίποντα, δεν εκτέλεσε βολή, γέμισε τη στατιστική του με 12 ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο και όλα αυτά σε 36 λεπτά συμμετοχής απέναντι στην κορυφαία ομάδα της ανατολικής περιφέρειας στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Απελπιστικά μόνος του ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε 31 πόντους (9/18 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 4/9 βολές) μάζεψε τα 17 από τα 47 ριμπάουντ της ομάδας του και είχε το 25% των ασίστ στο ματς, ενώ την ίδια ώρα ο Κρις Μίντλετον έκλεισε τον αγώνα με 14 πόντους από 12 σουτ σε 31:15 συμμετοχής.