Skip to main content

Αγγλία: Προελαύνει η Λέστερ του Ρανιέρι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λέστερ έχει πετύχει το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πέρασε και από το Λονδίνο επικρατώντας με 2-1 της Γουέστ Χαμ και με τους «μπέμπηδες» μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» μέχρι το 78΄, η Στόουκ Σίτι μέσα σε 5 λεπτά πέτυχε δύο γκολ, ισοφάρισε 2-2 την Τότεναμ και έφυγε από το Λονδίνο με το βαθμό της ισοπαλίας.

Σαν «σίφουνας» πέρασε η Νόριτς από το «Στάδιο του Φωτός» με το επιβλητικό 3-1 επί της Σάντερλαντ, ενώ η Σουόνσι με τα γκολ των Γκομίς και Αγιού νίκησε 2-0 τη Νιουκάστλ, που από το 41΄ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γιανμάατ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 17΄).

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Αστον Βίλα-Μάντσεστερ Γ. 0-1

(29΄ Γιανουζάι)

Σαουθάμπτον-Εβερτον      0-3

(22΄,45΄ Λουκάκου, 84΄ Μπάρκλεϊ)

Σάντερλαντ-Νόριτς        1-3

(88΄ Γουότμορ – 26΄ Μάρτιν Ράσελ, 37΄ Γουίτακερ, 57΄ Ρέντμοντ) 

Σουόνσι-Νιούκαστλ        2-0

(9΄ Γκομίς, 52΄ Αγιού)

Τότεναμ-Στόουκ Σίτι      2-2

(19΄ Ντάιερ, 45΄+2 Τσαντλί – 78΄ Αρναούτοβιτς, 82΄ Ντιουφ)

Γουότφορντ-Γουέστ Μπρομ  0-0

Γουέστ Χαμ-Λέστερ        1-2

(55΄ Παγιέτ – 27΄ Οκαζάκι, 38΄ Μαχρέζ)

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.