Skip to main content

«Θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει άμεσα από την Μπαρτσελόνα έχει μεταφέρει στη διοίκηση ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μαρσέλο Μπέχλερ.

Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ είναι ανταποκριτής της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «Esporte Interativo» στην Βαρκελώνη κι αυτός που είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπέχλερ, λοιπόν, υποστηρίζει αυτή την φορά ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν θέλει να συνεχίσει στην «Μπαρτσα», αντίθετα, ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θέλει τώρα από το σύλλογο, άσχετα με το ότι το συμβόλαίο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2021.

Στηρίζει την αποκάλυψή του σε έγκυρη πηγή μέσα στην Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να του είπε πως «δεν έχει ξαναδεί τον Μέσι τόσο εκτός ομάδας. Θέλει να φύγει τώρα.»

Η φετινή σεζόν ήταν καταστροφική για τη Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά την ταπεινωτική ήττα με 8-2 από την Μπάγερν Μονάχου, την περασμένη Παρασκευή (14/08) στη Λισαβόνα για το Final-8 του Champions League.

Ο 33χρονος Μέσι εμφανίζεται αγανακτισμένος με τη διοίκηση και με τον τρόπο που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα. Λίγο αργότερα, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Radioestadio μίλησε με τον δημοσιογράφο Μαρσέλο Μπέχλερ, ο οποίος ανέφερε: 

«Ο Μέσι έχει ενημερώσει τη διοίκηση για την επιθυμία του να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει μόνο αν του παρουσιάσουν ένα πειστικό πρότζεκτ. Ένα μέλος της διοίκησης μου είπε ότι ποτέ δεν έχει δει τον Μέσι σε τέτοια κατάσταση, με τόση επιθυμία να φύγει.»