Skip to main content

Στο ρελαντί η ΑΕΚ 1-0 τον Λεβαδειακό

Τέταρτη νίκη στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες της πανηγύρισε η ΑΕΚ, που επικράτησε του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ με 1-0, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής και θα πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι των «Δικεφάλων».

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ομάδα του Καραγεωργίου να κυκλοφορήσει την μπάλα και αυτός ο μονόλογος απέδωσε καρπούς στο 24΄, όταν στη σέντρα του Γκάλο ο Πόνσε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Μπάγιτς έσωσε τον Λεβαδειακό δύο φορές σε τετ α τετ με τον Πόνσε (27΄), Μπακασέτα (36΄), έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να ελπίζει, αλλά χωρίς κατοχή τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους «πράσινους.

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποφάσισε να ρισκάρει, αφού το σκορ του το επέτρεπε και μετά τα μέσα του β΄ ημιχρόνου πέρασε στο παιχνίδι τους Νάγκις, Μαρκόφσκι αναζητώντας την ευκαιρία.

Αυτή όμως δεν ήρθε ποτέ, αν εξαιρεθεί ένα λάθος του Μπάρκα που λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί ο Μαρκόφσκι. Έτσι, με «σβηστές μηχανές» για το τελευταίο ημίωρο, η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη, ενώ οι Βοιωτοί παραμένουν προτελευταίοι και οι πιθανότητες για παραμονή μειώνονται.