Skip to main content

Σπανούλης: «Να δώσουμε τη ψυχή μας για την ομάδα»

Για τις μεταγραφές που έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και τη διάθεση που έδειξε ο κόσμος να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών πρόσφατα έγινε πατέρας για 4η φορά και δεν έκρυψε την χαρά του: «Είναι διαφορετικό συναίσθημα. Είχαμε συνηθίσει στους άντρες, τώρα ήρθε κι η γυναίκα. Το σημαντικό είναι ότι το μωράκι είναι υγιές. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη στη ζωή της οικογένειάς μας», ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε εάν με τη γέννηση της κόρης του «συμπληρώθηκε» η οικογένειά, απάντησε: «Θέλω να πιστεύω πως ναι».

Αναφερόμενος στην ενίσχυση της ομάδας είπε: «Η διοίκηση μαζί με το επιτελείο έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Εύχομαι οι προσθήκες να είναι εκεί που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά σκληρή δουλειά για να παρουσιάσουμε κάτι καλό», ενώ  μίλησε και για τους οπαδούς που αγόρασαν τα εισιτήριο διαρκείας:

«Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσους πήραν ήδη διαρκείας σε τόσο δύσκολες εποχές. Αγαπούν την ομάδα. Ξέρουμε πολύ καλά πως είναι η δύναμή μας, για να παρουσιάζουμε το καλύτερο που μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύσκολες εποχές για να πιέσεις κάποιον να πάρει εισιτήριο διαρκείας. Οφείλουμε να δώσουμε την ψυχή μας για την ομάδα, γι αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν χρήματα για να έρθουν στο γήπεδο να μας δουν».