Skip to main content

Super League: Μοιρασιά (1-1) για Ηρακλή και Λάρισα

Με τον Βασίλη Ρέντζα πρωταγωνιστή της συνάντησης, αφού σημείωσε και τα δύο τέρματα, Ηρακλής και Λάρισα μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο «Καυτανζόγλειο», στο πρώτο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο ξεκίνημα και κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον ακραίο αμυντικό τους, όταν ύστερα από διαδοχικά κόρνερ και αφού πέρασε τον Σαραμαντά, νίκησε τον Χουάντερσον.

Στο 43΄ ήταν ο ίδιος παίκτης που σκόραρε εκ νέου, αλλά σε λάθος εστία. Ο Γροντής θέλησε να βρει τον Μοντέιρο, ο Ρέντζας προσπάθησε να αποκρούσει σε κόρνερ αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
 
Περισσότερο δραστήριος ήταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής, που έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 59’, όταν το σουτ του Λεοζίνιο απέκρουσε αρχικά ο Θεοδωρόπουλος και στη συνέχεια νέο σουτ από τον Πασά έφυγε άουτ.

Στο 72΄ ο Στάμου αστόχησε σε άδεια εστία, στο 76΄ ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε το συρτά εκτελεσμένο φάουλ του Λεοζίνιο και στο 86΄ ο Πασάς, από πάσα του Βραζιλιάνου, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Θεοδωρόπουλο αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.