Skip to main content

Serie A: Με… υπογραφή Ντιμπάλα η Γιουβέντους 4-2 την Τζένοα

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να «ζωγραφίζει» η Γιουβέντους πέρασε με 4-2 από τη Γένοβα κόντρα στην Τζένοα κι έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Serie A.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς στα πρώτα 7 λεπτά του ματς βρέθηκε να χάνει με 0-2.

Έδειξε όμως, ότι είναι «φτιαγμένη» για τέτοιες καταστάσεις και με τον Αργεντινό Πάουλο Ντιμπάλα να πετυχαίνει χατ τρικ η «Βέκια Σινιόρα» ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα κι έφυγε νικήτρια από το γήπεδο με 4-2.

Μόλις 18 δευτερόλεπτα είχαν περάσει και ο Πιάνιτς με το γρηγορότερο αυτογκόλ στην ιστορία της Serie A έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 7΄ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τους πρωταθλητές, καθώς με την χρήση του VAR καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Τζέονα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκαλαμπίνοφ.

Ο Αργεντινός σήμανε την αρχή της αντεπίθεσης μόλις με το δεύτερο του γκολ με το δεξί πόδι στην ιταλική του θητεία στο 14’ (1-2), ενώ στο 45΄ με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 61΄ ο Κουαδράδο αξιοποίησε την υπέροχη ασίστ του Μάντζουκιτς και με πλασέ έφερε τα πάνω κάτω στο ματς, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι ο Ντιμπάλα με αριστερό σουτ «υπέγραψε» το τελικό αποτέλεσμα.