Skip to main content

Bundesliga: Δύο στα δύο η Μπάγερν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε δεύτερο σερί ματς η Μπάγερν δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στη Βρέμη επί της Βέρντερ (2-0) και μετά από 2 αγωνιστικές στην Bundesliga μετρά το απόλυτο.

Αποκλειστικά «υπεύθυνος» για το 2Χ2 των Βαυαρών ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μέσα σε 4 λεπτά πέτυχε δύο γκολ (72΄, 75΄) και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να αντιδράσουν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (1-0) πέτυχαν οι Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη, ενώ εκτός έδρας ισοπαλίες, πάλι με το ίδιο σκορ (2-2) απέσπασαν, η Χοφενχάιμ και η Γκλάντμπαχ σε Λεβερκούζεν και Αουγκσμπουργκ αντίστοιχα.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ: 

Κολονία-Αμβούργο 1-3 (90΄+7 Σόρενσεν – 28΄ Χαν, 34΄ Γουντ, 90΄+11 Χόλντμπι)
Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ 2-2 (32΄ πεν. Βέντελ, 49΄ Μπελαραμπί – 47΄ Κράμαριτς, 70΄ Ουτχ)
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ 0-1 (22΄ Ντινταβί)
Αουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 2-2 (1΄ Φινμπόγκασον, 89΄ Κόρντομπα – 7΄ Ζακάρια, 30΄ Βεντ)
Στουτγκάρδη-Μάϊντς 1-0 (53΄ Μπαντστούμπερ)
Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου 0-2 (72΄, 75΄ Λεβαντόφσκι)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.