Skip to main content

Έκλεισε τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ενω οι πράσινοι έδειχναν πως έχουν κλείσει τις κινήσεις στο ρόστερ τους όσον αφορά στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, εντούτοις βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός ακόμη επιθετικού, του νεαρού Φώτη Ιωαννίδη, από τον Λεβαδειακό.

Μία μεταγραφή που προσπάθησαν να την τελειώσουν και πριν από έναν χρόνο, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση 12 μηνών κι ενώ στο ενδιάμεσο είχαν γίνει προσεγγίσεις προς τους Βοιωτούς τόσο από το εξωτερικό, όσο κι από άλλες ελληνικές ομάδες.

Το deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην ομάδα της Λιβαδειάς έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» κι εντός των ημερών θα επισφραγιστεί και με τις υπογραφές, με τον 20χρονο (ύψους 1,86 μ.) φορ να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2024 με το τριφύλλι. Η δε συμφωνία θα είναι αρκετά σύνθετη, καθώς εκτός από ένα ποσό – που θα καταβληθεί σε δύο ή τρεις δόσεις – ο Λεβαδειακός θα διατηρήσει ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης για τον Ιωαννίδη, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν κι ανταλλάγματα με κάποιους δανεικούς παίκτες.