Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε με τη Λέστερ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ έναντι ποσού 80 εκατομμυρίων λιρών, αναφέρουν σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ.
Εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο διεθνής στόπερ θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στον κόσμο, ξεπερνώντας τα 75 εκατομμύρια λίρες που έδωσε πέρυσι η Λίβερπουλ στη Σαουθάμπτον για τον Βέρτζιλ φαν Ντάικ.
Την ίδια στιγμή ο Μαγκουάιρ θα γίνει η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην Ιστορία της Μάντσεστερ, μετά τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 89 εκατομμυρίων λιρών από τη Γιουβέντους το 2016.
Ο 26χρονος Άγγλος διεθνής, ο οποίος πέρυσι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λέστερ ως το 2023, μέτρησε πέρυσι με τις «αλεπούδες» 31 αγώνες και 3 γκολ στην Premier League.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












