Skip to main content

Έμειναν στο «μηδέν» Ηρακλής και Πλατανιάς

Όπως συνέβη στον πρώτο γύρο έτσι κι απόψε, ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πλατανιά, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 19η ημέρα στο πρωτάθλημα.

Η «λευκή» ισοπαλία δεν αντικατοπτρίζει πάντως την εικόνα της συνάντησης, καθώς στο γήπεδο του «Γηραιού» διεξήχθη ένα πολύ ωραίο και ποιοτικό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν τρεις ευκαιρίες στιγμές, δύο με τον Τσιλιανίδη και μία με τον Λουκίνα, ενώ όταν οι Χανιώτες ανέκαμψαν, μετά το πρώτο τέταρτο, οι προσπάθειές τους σταμάτησαν στον εξαιρετικό κι απόψε Χουάντερσον.

Στην επανάληψη ο ρυθμός διατηρήθηκε σε ανάλογο επίπεδο για μεγάλο διάστημα, ωστόσο η απουσία του Βέλλιου από την επίθεση του Ηρακλή ήταν εμφανής.  

Στο 57΄ πάντως ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν από σέντρα του Κουλιμπαλί ο Γουνδουλάκης σούταρε απανωτά τρεις φορές, αλλά η μπάλα σταμάτησε τις δύο στα σώματα των αντίπαλων αμυντικών και την τρίτη απέκρουσε ενυπωσιακά ο Χουάντερσον, στην κορυφαία ευκαιρία του αγώνα.