Την απόκτηση του Νίκου Καλτσά από την 1η Ιουλίου 2015 ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.
Η αθηναϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε από σήμερα την επίτευξη συμφωνίας με τον παίκτη της Βέροιας, ο οποίος θα υπογράψει για 3 χρόνια, αφού πρώτα μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ημαθίας.
Ο 24χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Βέροια από το 2008 και φέτος μετράει 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με απολογισμό 6 γκολ και 4 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με τις εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων.
Η ανακοίνωση των «πρασίνων» αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Καλτσά από τη Βέροια. Ο παίκτης θα ενταχθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι και θα ανήκει στον Σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












