Skip to main content

Πανέτοιμος για τη ρεβάνς με την Γουλβς ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος ενόψει της ρεβάνς των «16» του Europa League με την Γουλβς (6/08) έδειξε ότι είναι ο Ολυμπιακός.

Στην πρόβα τζενεράλε πριν από το ματς με τους «λύκους» οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 3-0 της Ομόνοιας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χρησιμοποίησε το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στο «Μολινό», με τους Σα, Γκασπάρ και Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας (ο Ελαμπντελαουί είχε μυϊκές ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες κι έκανε ατομικό πρόγραμμα), στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Μπα και Σισέ (ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος), στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, στο δεξί άκρο ο Βαλμπουενά, στο αριστερό ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ-Αραμπί.

Ο Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 42΄, ενώ στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Βαλμπουενά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Ραντζέλοβιτς έδωσε ακόμη μεγαλύτερη επιθετικότητα στους «ερυθρόλευκους» που σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Σέρβο εξτρέμ στο 54′.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).