Skip to main content

Στον Πανθρακικό ο Μπουγαΐδης

Ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού είναι από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, με το σύλλογο της Κομοτηνής να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού παίκτη.

«Ο Πανθρακικός είναι ένα υγιές σωματείο, με καλή οργάνωση και προοπτική, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει» ήταν η πρώτη δήλωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Μπουγαΐδης είναι διεθνής και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, 14 ετών έπαιξε για ένα χρόνο στον Αγροτικό Αστέρα και στα 15 του υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, στον Άρη, όπου έπαιξε ως το 2011.

Συνέχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ για δύο χρόνια (2011-2013) και το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή για την ισπανική Γρανάδα. Μετά το πρώτο εξάμηνο στην Ισπανία επέστρεψε δανεικός στον Άρη, ενώ πέρυσι έπαιξε, επίσης ως δανεικός από τη Γρανάδα, στην πολωνική Λέχια Γκντανσκ.