Skip to main content

«Ανάσα» για Λεβαδειακό στο ντεμπούτο του Καραγεωργίου

Το ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Λεβαδειακού συνοδεύτηκε από την τεράστια νίκη επί του Αρη με 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι Βοιωτοί επέστρεψαν στα «τρίποντα» και με το σημερινό (27/01) πήραν βαθιά ανάσα και ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες, αναφορικά με το μέλλον τους στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο Λεβαδειακός είχε να «γευτεί» την χαρά της νίκης από τις 10 Νοεμβρίου 2018 (τότε επικράτησε επί του ΟΦΗ). Πέρασαν 2.5 μήνες για να έρθει αυτή η επιτυχία, η οποία γέμισε με αισιοδοξία τους Βοιωτούς στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 38΄. Μετά από σέντρα του Τσαμπούρη, ο Μαρκόβσκι με κεφαλιά παραβίασε την εστία των φιλοξενούμενων και έβαλε μπροστά τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πίεσε πάρα πολύ στο δεύτερο μέρος για το γκολ της ισοφάρισης. Κλασική ευκαιρία δεν έχασε, εκτός από την φάση του 70ού λεπτού, όταν ο Μπάγιτς βρέθηκε σε σωστή θέση και απόκρουσε το σουτ του Γκαρσία μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έσφιξαν ακόμη περισσότερο την άμυνά τους και κατάφεραν να κρατήσουν την υπερπολύτιμη νίκη.