Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 4-6 Φεβρουαρίου, ενώ η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με το νικητή του ζεύγους ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης θα οριστεί μετά τον επαναληπτικό.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου θα παίξουν Λαμία-Ολυμπιακός (18:00), την Τετάρτη 5/2 θα αναμετρηθούν ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21:30) και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα τελεστεί η συνάντηση Άρης-Ατρόμητος (19:00).
Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν το διήμερο 12-13/2, ενώ ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 23 Μαΐου.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












