Skip to main content

Οριστική η αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την οριστική αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, αποοφάσισε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Ο καταληκτικός αγώνας του θεσμού ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (26/07, 21:00) στο γήπεδο της Ριζούπολης, ωστόσο, θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία και πιθανότατα σε άλλο γήπεδο, που θ΄ ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας (27/07).

Μετά την εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ για την Ριζούπολη, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε εκτάκτως την Δευτέρα (20/07) κι αποφάσισε την οριστική αναβολή του τελικού, που όπως προαναφέρθηκε ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 26 του μήνα στο «Γ. Καμάρας».

Η αστυνομία «άναψε κόκκινο» για την τέλεση του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του, ενώ και ο Ολυμπιακός εξέφραζε την αντίθεσή του να γίνει το ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, αντιπροτείνοντας μάλιστα το ΟΑΚΑ, παρότι είναι η έδρα της ΑΕΚ (οι Πειραιώτες δεν ήθελαν με τίποτα την αλλαγή ημερομηνίας).

Πλέον, την τελική απόφαση για τη νέα ημερομηνία και έδρα του τελικού θα λάβει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα (27/07).

Η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων προς την Εκτελεστική Επιτροπή είναι για να γίνει ο τελικός στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και ώρα 21:00.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.