Skip to main content

Australian Open: Πάλεψε, αλλά λύγισε η Σάκκαρη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα έδωσε όλα, αλλά τελικά το εμπόδιο της Πέτρα Κβίτοβα αποδείχθηκε αξεπέραστο για την Μαρία Σάκκαρη.

Πάνω από 2 ώρες πάλεψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέναντι στην Τσέχα περυσινή φιναλίστ της Μελβούρνης, ωστόσο, ηττήθηκε με 2-1 και αποκλείστηκε από το Australian Open στην φάση των «16», όπου είχε βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Παρότι πήρε το πρώτο σετ με 7-6 η Σάκκαρη, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η Κβίτοβα ανεβάζοντας την απόδοσή της πήρε τα επόμενα δύο με 6-3 και 6-2 και το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά.

Έτσι, η Σάκκαρη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που προκρίνεται σε προημιτελική φάση ενός Grand Slam. Η πορεία της ολοκληρώθηκε στον τέταρτο γύρο, ωστόσο έχει ακόμη ελπίδες να συμπεριληφθεί στο Top-20.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.