Skip to main content

Μουντιάλ 2018: Τέλος ο Γκόμες από την Εθνική Παναμά

Ο Ερνάν Ντάριο Γκόμες αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Παναμά, την οποία οδήγησε, για πρώτη φορά στην Ιστορία της, σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 62χρονος Γκόμες έμεινε τέσσερα χρόνια στον πάγκο των «καναλέρος». Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της λατινικής χώρας δημοσίευσε επιστολή του 62χρονου τεχνικού, στο οποίο εκφράζει την εκτίμηση και την αγάπη του προς όλους τους φιλάθλους της χώρας.

«Δεν είναι αντίο, είναι απλά ένα “εις το επανιδείν”. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να προχωράς παρακάτω κι αυτό συμβαίνει με μένα και την Εθνική Παναμά. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τη φιλία. Αυτά τα χρόνια ήταν πολύ σημαντικά για τη ζωή μου. Ευχαριστώ την ομοσπονδία. Ήταν μοναδική στιγμή το να προκριθούμε για πρώτη φορά στην Ιστορία της χώρας σε Μουντιάλ», ανέφερε η επιστολή του Γκόμες.

Όσο για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές; «Τους ευχαριστώ γιατί γράψαμε Ιστορία. Η Εθνική Παναμά ήταν παράδειγμα αγάπης. Θέλω επίσης να σας αγκαλιάσω όλους και σίγουρα θα τα πούμε αργότερα».

Σημειώνεται πάντως ότι ο Γκόμες δεν πρόκειται να μείνει άνεργος, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει τον Ισημερινό, όπου είχε θητεύσει την πενταετία 1999-2004.