Skip to main content

Πόλο: Συντριβή κι αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Έναν πρωτοφανή για τα δεδομένα της ομάδας διασυρμό γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι από την Μπαρτσελονέτα με 22-9, στον προημιτελικό του Final 8 του Champions League και φυσικά, η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσιάστηκαν αγνώριστοι με αποτέλεσμα να συντριβούν από τους Ισπανούς, που πέρασαν πολύ πιο εύκολα απ΄όσο θα μπορούσαν να φανταστούν στον ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν την Προ Ρέκο. 

Η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» στον αυριανό (4/6, 14:00) αγώνα κατάταξης με το Ανόβερο, αλλά επί της ουσίας αυτό που σκέφτεται είναι η επόμενη σεζόν, όπου αναμένεται να εμφανιστεί εντελώς διαφορετική και πολύ πιο ενισχυμένη μετά τις μεταγραφές που έχουν γίνει (Φιλίποβιτς, Μπούσλιε, Ράντοβιτς), αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 7-2, 6-3, 3-4

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Τσους Μαρτίν): Λόπεθ, Φαμέρα, Γρανάδος 4, Μουναρίθ 1, Μποντεγκά 3, Λαρούμπε 1, Αλεξιτς 4, Φερνάντεζ 2, Ντε Τόρο 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ 4, Μπούστος, Κοϊμπρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ιρβινγκ, Γαλανόπουλος