Skip to main content

Στον Παναθηναϊκό ως το 2018 ο Μπεργκ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η επισημοποίηση στην επιμήκυνση της συνεργασίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μάρκους Μπεργκ έγινε σήμερα.

Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου που θα τον «δένει» πια με την αθηναϊκή ομάδα ως το 2018, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη συμφωνία στην οποία είχαν φτάσει οι δύο πλευρές πριν από μερικές ημέρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο» ήταν η πρώτη δήλωση του 28χρονου Σκανδιναβού, στην ιστοσελίδα της ομάδας.

«Όλοι στο σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον» συμπλήρωσε ο Μπεργκ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.