Skip to main content

Ο Ζιρού απορρίπτει την ανανέωση για να παίξει στη Μίλαν

Ο Ολιβιέ Ζιρού φέρεται να αποκλείει την παράταση της συνεργασίας του με την Τσέλσι, προκειμένου να ενταχθεί στη Μίλαν ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην pole position για τον διεθνή Γάλλο, ο οποίος έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ζιρού «σνόμπαρε» μια μετακίνηση στη Γουέστ Χαμ και μια πρόταση επέκτασης συμβολαίου από την Τσέλσι, επειδή θέλει να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία σε ένα νέο πρωτάθλημα.

Οι «μπλε» πρόσφεραν στον 34χρονο επιθετικό 4,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τον ίδιο μισθό που κερδίζει και σήμερα στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μίλαν είναι έτοιμη να του δώσει 4 εκ. ευρώ το χρόνο.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 θα αφήσει το «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο Στέφανο Πιόλι προσπαθεί να ενισχύσει την επίθεσή του για την επόμενη σεζόν, καθώς η Μίλαν επιστρέφει στο Champions League.

Ο 34χρονος Ζιρού βοήθησε τους «μπλε» να κατακτήσουν φέτος αυτόν τον τίτλο, με το ρεπορτάζ να ισχυρίζεται ότι θέλει να μετακομίσει σε έναν ιστορικό ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Ζιρού έχει σκοράρει 18 γκολ σε 41 αγώνες του Champions League κατά τη διάρκεια της θητείας του με τις Άρσεναλ – Τσέλσι και θα μπορούσε να προσφέρει την απαραίτητη εμπειρία στη διοργάνωση.