Skip to main content

Μπάσκετ: Κοντά στην έξοδο ο Πέτγουεϊ

Ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ημερών έχει πρόταση από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Καρσίγιακα.

Ο λόγος της αποχώρησης του Αμερικανού φόργουορντ, εφόσον βεβαίως συμβεί αυτό, δεν θα είναι αυτός, πάντως. Στην περίπτωση του Πέτγουεϊ ρόλο παίζουν η άρνηση του αθλητή να υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκαταστήσει άπαξ το πρόβλημα στον ώμο, που τον ταλαιπώρησε συχνά πέρυσι.

Επίσης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να διαμορφώσει μια ελληνική «τριπλέτα» στη θέση «4», καθώς εκτός του «αμετακίνητου» Γιώργου Πρίντεζη ο Δημήτρης Αγραβάνης θα χρησιμοποιηθεί πολύ περισσότερο τη νέα περίοδο, ενώ υπάρχει και ο Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος δεν βοήθησε καθόλου πέρυσι λόγω του τραυματισμού του.

Από εκεί και ύστερα, ο Άρτσιομ Παρακχούσκι, που είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» για τη θέση των ψηλών, συμφώνησε με την Ούνικς Καζάν. Αυτό βεβαίως ουδόλως απασχόλησε τελικά τον Ολυμπιακό, αφού πρώτος στόχος ήταν ο Αμερικανός Πάτρικ Γιανγκ, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον πρωταθλητή Ελλάδας.