Skip to main content

Τένις: Σταθερά ψηλά Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ξεκίνησε νικηφόρα το Ρολάν Γκαρός, δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης κι αυτή την εβδομάδα με 7.500 βαθμούς.

Ο Ελληνας πρωταθλητής μπήκε για πρώτη φορά στο Top 10 στις 4 Μαρτίου 2019 και από τότε δεν βγήκε ποτέ από την κορυφαία 10άδα.

Επικεφαλής της κατάταξης παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ακολουθεί ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τρίτος είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής, κατά σειρά αναφοράς:

Ντόμινικ Τιμ (Αυστρία), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία), Αντρέι Ρούμπλιεφ (Ρωσία), Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία), Ματέο Μπερετίνι (Ιταλία) και Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Αργεντινή).

Στις Γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη επίσης δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε στο Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης, με 2.830 βαθμούς. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέβηκε δύο θέσεις (Νο 269), ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου παρέμεινε στο Νο 287.

Στην κορυφή συνεχίζει η Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία, με δεύτερη την Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία) και τρίτη την Σιμόνε Χάλεπ (Ρουμανία), ενώ η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία), Σοφία Κένιν (ΗΠΑ), Ελίνα Σβιτόλινα (Ουκρανία), Μπιάνκα Αντρεέσκου (Καναδάς), Σερένα Γουίλιαμς (ΗΠΑ), Ίγκα Σβιάτεκ (Πολωνία), Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.