Skip to main content

Τένις: Εκτός Wimbledon η Χάλεπ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Σιμόνα Χάλεπ, η οποία αποχαιρέτησε πρόωρα το Wimbledon.

Η 26χρονη Ρουμάνα, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και νικήτρια του Roland Garros πριν από ενάμισι μήνα, αντιμετώπισε την 32χρονη Σι Γουέι Χσιέ από την Ταϊβάν, Νο 48 στον κόσμο.

Η Χάλεπ πήρε το πρώτο σετ με 6-3 αλλά στη συνέχεια έχασε τα επόμενα δύο, με 4-6, 5-7 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Η Χάλεπ έχει κατακτήσει μόνο ένα Grand Slam στην καριέρα της κι αυτό φέτος στο Παρίσι, ενώ στο Wimbledonη καλύτερη παρουσία της ήταν το 2014 στα ημιτελικά.

Η Χσιέ στον 4ο γύρο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Σλοβάκα Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, Νο 33 στον κόσμο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.