Skip to main content

Ισοφάρισε η Νέα Υόρκη την Ατλάντα, εύκολο 2-0 η Φιλαντέλφια

Πολύ εύκολα έκανε το 2-0 επί της Ουάσινγκτον η Φιλαντέλφια (120-95), ενώ με ηγέτη τον Ντέρικ Ρόουζ, η Νέα Υόρκη επιβλήθηκε 101-92 της Ατλάντα κι έφερε τη σειρά στα ίσια (1-1).

Οι 76ers δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στους Γουίζαρντς, επικράτησαν άνετα με 120-95 και, πλέον, με το 2-0 στις… αποσκευές τους έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Στα αρνητικά του ματς ο τραυματισμός του Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος αποχώρησε στς αρχές της 4η περιόδου. Την ώρα εκείνη κάποιος του πέταξε ποπ κορν από την εξέδρα, με το σταρ της Ουάσινγκτον να επιχειρεί ν΄ ανέβει πάνω, αλλά τον συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι.

Οι Τζοέλ Εμπίντ και Μπεν Σίμονς είχαν από 22 πόντους για τους νικητές, με τον Τομπάιας Χάρις να προσθέτει 19 πόντους, ενώ από την πλευρά των ηττημένων ο Μπράντλι Μπιλ πέτυχε 33 πόντους αλλά ήταν μόνος του. Το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας , Ράσελ Γουέστμπρουκ, περιορίστηκε στους 10 πόντους με 2/10 σουτ και 11 ασίστ, ενώ όπως προαναφέρθηκε αποχώρησε με τραυματισμό στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου.

Με τον Ντέρικ Ρόουζ να κάνει μεγάλο ματς και να σταματά στους 26 πόντους η Νέα Υόρκη επέστρεψε από το -15 και νίκησε την Ατλάντα με 101-92, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι Τζούλιους Ραντλ και Ρέτζι Μπούλοκ είχαν από 15 πόντους για τους Νικς, αποτελώντας τα στηρίγματα του Ρόουζ στην επίθεση.

Για τους Χοκς, που έχασαν χρυσή ευκαιρία για το 2-0 και κατέρρευσαν στο τέλος, ο Τρε Γιανγκ είχε 30 πόντους και οι Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και ΝτιΆντρε Χάντερ από 18 πόντους.