Skip to main content

Η UEFA είναι έτοιμη για βοήθεια στις ελληνικές ομάδες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έτοιμη να βοηθήσει τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ελλάδας είναι η UEFA, εφόσον παραστεί ανάγκη να γίνει κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο περιθώριο της εκτελεστικής επιτροπής, στην Πράγα, ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, είπε ότι «είμαστε έτοιμοι να προσαρμόσουμε τους κανόνες και να βοηθήσουμε τις ομάδες, γιατί στην Ελλάδα η κατάσταση είναι πιθανό να γίνει κακή».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια «αυτό συμβαίνει γιατί οι σύλλογοι ενδέχεται να βρεθούν με προβλήματα για τα οποία δεν φταίνε. Η χαλάρωση του οικονομικού fair play; Ναι, αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που πρέπει να εξεταστούν».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.