Skip to main content

Αναβλήθηκε η απονομή του τίτλου πρωταθλητή στα κορίτσια του Παναθηναικού

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης με την οποία έκανε γνωστό ότι η προγραμματισμένη για το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18:30) απονομή του Κυπέλλου για τον τίτλο στην Α1 γυναικών, δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι νεοτέρας.

Ο λόγος που έγινε αυτό έχει να κάνει με την ένσταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική συμμετοχή της εν θα γίνει λόγω Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς. Έως ότου εκδοθεί η απόφαση δεν θα γίνει απονομή για ευνόητους λόγους.

Η ανακοίνωση: “Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.” 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.