Skip to main content

Αναβλήθηκε η απονομή του τίτλου πρωταθλητή στα κορίτσια του Παναθηναικού

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης με την οποία έκανε γνωστό ότι η προγραμματισμένη για το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18:30) απονομή του Κυπέλλου για τον τίτλο στην Α1 γυναικών, δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι νεοτέρας.

Ο λόγος που έγινε αυτό έχει να κάνει με την ένσταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική συμμετοχή της εν θα γίνει λόγω Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς. Έως ότου εκδοθεί η απόφαση δεν θα γίνει απονομή για ευνόητους λόγους.

Η ανακοίνωση: “Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.”