Skip to main content

ΝΒΑ: Ήταν… μόνος του ο Γουίλιαμσον

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις πέτυχαν σχεδόν τους μισούς πόντους των ΛΑ Λέικερς και οι «λιμνάνθρωποι» επικράτησαν δύσκολα της Νέας Υόρκης με 100-92.

Ο Άντονι Ντέιβις με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να προσθέτει άλλους 21.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκανε το πολυπόθητο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ και ήταν εξαιρετικός, αλλά το Σαν Αντόνιο βρ΄ληκε τον τρόπο να «αλώσει» τη Νέα Ορλεάνη, επικρατώντας με 121-117 των Πέλικανς.

Μετά από 44 αγώνες ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, δικαιλογώντας απόλυτα την φήμη που τον συνοδεύει. Τελείωσε το ματς με 22 πόντους με 4/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 λάθη σε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής.

Ήταν μάλιστα αυτός που έφερε τα πάνω κάτω στο ματς από το -12 στην τέταρτη περίοδο, σημειώνοντας 17 σερί πόντους (!), βάζοντας την ομάδα του μπροστά με 107-106. Το πέρασμά του στον πάγκο όμως είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσουν οι Πέλικανς, με τους Σπερς να παίρνουν τη νίκη.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 32 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Σπερς, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να προσθέτει 20 πόντους και τον ΝτεΖούντε Μάρεϊ 13 πόντους.

Με τον Γουέστμπρουκ να αγγίζει το triple-double, οι Ρόκετς επιβλήθηκαν με 121-105 των αποδεκατισμένων Νάγκετς και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τέσσερις σερί ήττες.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 28 πόντους, 16 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζέιμς Χάρντεν να προσθέτει 27 πόντους, τον Έρικ Γκόρντον 25 πόντους και τον Κλιντ Καπέλα 14 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 κοψίματα.

Για τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 19 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ο Τζεράμι Γκραντ 17 πόντους και ο Πι Τζέι Ντοζίερ 15 πόντους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.