Skip to main content

Έστησαν «πάρτι» στη Λεωφόρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Τρελό «πάρτι» έστησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μέσα κι έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης, όπου και γιόρτασαν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών από την αγαπημένη τους ομάδας, με το «διπλό» επί του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» άρχισαν να συρρέουν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» περίπου μία ώρα μετά τον τρίτο τελικό του ΣΕΦ, όπου οι «πράσινες» με το 74-66 επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους έκαναν το 2-1 στη σειρά και με συνολικό σκοτ 3-2 στη σεζόν έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βάζοντας «φρένο» στο σερί που είχαν «χτίσει» τα πέντε τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκες».

Με το που έφτασε το πούλμαν της αποστολής των πρωταθλητών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη πνίγηκαν στις αγκαλιές των οπαδών του «τριφυλλιού» που δεν σταμάτησαν με συνθήματα να τις αποθεώνουν.

Το «πάρτι» συνεχίστηκε και μέσα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού «ξέχασαν» τον κορονοϊό και αποθέωσαν με όποιο μπορούσαν τις νέες πρωταθλήτριες της Α1 γυναικών στο μπάσκετ. Το κλίμα ήταν εορταστικό, τα καπνογόνα που άναψαν ήταν δεκάδες και τα συνθήματα συνέχισαν να δονούν την ατμόσφαιρα εντός κι εκτός του κλειστού.