Skip to main content

Super League: «Κόλλησαν» στο 0-0, ΑΕΛ και Πλατανιάς

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού άφησε στην έδρα της η ΑΕΛ, μετά το σημερινό 0-0 με τον Πλατανιά.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν εκείνη που «καιγόταν» για το «τρίποντο» προκειμένου να πάρει βαθιά ανάσα, ωστόσο, δεν τα κατάφερε απέναντι στους Χανιώτες και, πλέον το έργο της για την παραμονή στη Super League δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί και τις δύο ομάδες που είχαν πολές καλές φάσεις για να σκοράρουν (19 τελικές), ενώ σε τρεις περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, δύο για τους φιλοξενούμενους και μία για τους γηπεδούχους.

Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες της Λάρισας ήρθαν στο πρώτρο 45λεπτο ήρθαν μαζεμένες στο δίλεπτο 28′-29′. Αρχικά ο Ντέλετιτς δοκίμασε ένα πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής μετά από κακό διώξιμο της άμυνας του Πλατανιά και ανάγκασε τον Κοκκαλά να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ένα περίπου λεπτό μετά, η ΑΕΛ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ρέντζας βρέθηκε σε θέση διαγώνια δεξιά και δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοκκαλά.

Η απάντηση του Πλατανιά ήρθε στο 38′. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανούσου, ο Μπανανά πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Πριντέτα ο οποίος με προβολή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Ο ίδιος παίκτης λίγο πριν από το φινάλε είχε ξανά δοκάρι σε κεφαλιά που επιχείρησε (86΄), ενώ νωρίτερα (81΄) ο Μανούσος είχε αστοχήσει από το πέναλτι εντελώς αμαρκάριστος.