Skip to main content

Καπογιάννη: «Κάναμε τη μία υπέρβαση μετά την άλλη»

Σε «πελάγη ευτυχίας» βρισκόταν η Ελένη Καπογιάννη μετά τη λήξη του τρίτου τελικού. Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού μοίραζε συγχαρητήρια στις παίκτριές της για τη νίκη και τον τίτλο μέσα στο «σπίτι» του «αιωνίου» αντιπάλου τους, ενώ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε λόγο για υπέρβαση από την πλευρά της ομάδας της.

 «Η αξία του αντιπάλου δίνει μεγάλη αξία στη νίκη μας. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριές μου, δεν έχω λόγια. Έχουμε κάνει την μία υπέρβαση μετά από την άλλη. Είχαμε καρδιά, το πιστέψαμε, είχαμε πλάνο και το δείξαμε μέσα στον αγώνα. Θέλω να γιορτάσω μαζί με όλους αυτό το πρωτάθλημα», είπε αρχικά η πολύπειρη τεχνικός, η οποία πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία της με το «τριφύλλι».

Σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο των «πρασίνων» σχολίασε: «Γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός θα περιμένει την άμυνα ζώνης μας, αλλά μέσα σε 24 ώρες δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά πράγματα.

Ποντάραμε εκεί και στοχεύσαμε σε συγκεκριμένα πράγματα στην επίθεσή μας. Σε γενικές γραμμές ήμασταν πολύ κοντά στο πλάνο μας και γι αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα».