Skip to main content

Μπάσκετ: Πρώτη και… αήττητη η Εθνική Ανδρών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε αήττητη την παρουσία της στον 8ο όμιλο, στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα νίκησε εκτός έδρας με 78-56 την Εσθονία, με τον Κωνσταντίνο Μήτογλου να σημειώνει 18 πόντους, όσους και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που έκανε ατομικό ρεκόρ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στη β΄ προκριματική φάση η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Σερβία, Γερμανία και Γεωργία, με τις ομάδες να μεταφέρουν στο νέο όμιλο τα αποτελέσματά τους από την α΄ φάση και τις τρεις πρώτες να προκρίνονται στα τελικά της διοργάνωσης.

Με κάποια ξεσπάσματα στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +8 (27-35), ενώ στις αρχές της 3ης περιόδου εξασφάλισε διαφορά 11 πόντων (29-40 στο 21).

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο -8 (48-56 στο 30΄), όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο η ελληνική ομάδα έτρεξε ένα επιμέρους 22-8 και ολοκλήρωσε τη συνάντηση με το θριαμβευτικό 78-56.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.