Skip to main content

Μπάσκετ: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Σλούκας!

Παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κώστας Σλούκας!

Η τετράωρη συνάντηση που είχε ο διεθνής γκαρντ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο δεν απέδωσε το αναμενόμενο και ο παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του, που πιθανότατα θα είναι η τουρκική Φενερμπαχτσέ.

Ο «Σλούκι» στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως «το θέμα δεν ήταν οικονομικό»…

Μετά από 6 χρόνια θητείας στον Ολυμπιακό, ο 25χρονος γκαρντ αποφάσισε να αναζητήσει αλλού την τύχη του, κάπου όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάπου που θα προσπαθήσει να γίνει ο ηγέτης.

Το όνομά του είναι το πιο hot του καλοκαιριού, με τον Παναθηναϊκό να τον πλησιάζει πρώτος και να του προσφέρει 4 εκ. ευρώ για κλειστό τετραετές συμβόλαιο. Στη… μέση μπήκε και η Φενερμπαχτσέ, που του δίνει 3 εκ. ευρώ για 2+1 χρόνια, ενώ το όνομά του «έπαιζε» και για στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η δεδομένη επιθυμία του ίδιου, αλλά και της διοίκησης, να συνεχιστεί η συνεργασία τους δεν απέδωσε καρπούς. Το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΚΑΕ έγινε στο κέντρο της Αθήνας, διήρκησε τέσσερις ώρες, ωστόσο, δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή». Η ΚΑΕ έκανε την τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσει προσφέροντάς του 2.7 εκ. ευρώ για 3 χρόνια, παρόλα αυτά ο Σλούκας δεν μεταπείστηκε, καθώς ήταν αποφασισμένος να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Δεν θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Φεύγω, αλλά το θέμα δεν ήταν οικονομικό» αρκέστηκε να πει ο παίκτης για το «διαζύγιο» με την ερυθρόλευκη ομάδα και, πλέον, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού.