Skip to main content

Ευρωλίγκα: Για το 4Χ4 ο Ολυμπιακός με Λαμποράλ Κούτσα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την 4η σερί νίκη του σε ισάριθμα ματς θα επιδιώξει να πετύχει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα (21:30, Novasports) για τον 6ο όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Η σημερινή θα είναι η 21η φορά από το 2001 που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας και η 3η στην τρέχουσα περίοδο με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία νίκη στην φάση των ομίλων.

Στο δύσκολο ματς με τους Βάσκους ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ‘Όλιβερ Λαφαγιέτ (θλάση), ενώ την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα παίξει ο Μπρεντ Πετγουέι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται εδώ κι αρκετό καιρό με τη μέση του και χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης. Πριν το ματς θα δοκιμάσει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται κι αν χρειαστεί θα κάνει ένεση για να παίξει.

Σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα φτάσει τις 11 σερί στο ΣΕΦ και θα πάει την επόμενη εβδομάδα στην Τουρκία με τη ψυχολογία στα ύψη για να παίξει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση κόντρα στην Αναντολού Εφές (σ.σ. η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά του γκρουπ).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.