Skip to main content

Φινάλε με νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Γιάννενα

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που επιβλήθηκε με 2-0 στους «Ζωσιμάδες» του ελλιπούς ΠΑΣ Γιάννινα στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ, με το οποίο ολοκληρώθηκαν όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ριζούπολης ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 11η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, προσπερνώντας τον ΟΦΗ (12ος με 32 βαθμούς), ενώ η ομάδα της Ηπείρου παρέμεινε στην ένατη θέση με 35 πόντους, ισόβαθμη της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν καλές ευκαιρίες. Στο 5ο και 6ο λεπτό ο Χουτεσιώτης έκανε μεγάλες αποκρούσεις στις προσπάθειες των Ντάουντα και Μπεντινέλι, ενώ στο 9΄ είχε διπλό «όχι» στις ενέργειες των Μπεντινέλι και Μαρκ Φερνάντεθ.

Στο 11΄ ο Μπεντινέλι ανατράπηκε από τον Κάστρο στην περιοχή, ο Βάτσιος αρχικά υπέδειξε πέναλτι, όμως μετά από υπόδειξη του VAR πήγε στο μόνιτορ για on field review κι ανακάλεσε την απόφασή του.

Η υπεροχή του Απόλλωνα καρποφόρησε στο 31΄, όταν από γύρισμα του Ρώσση από τα αριστερά, ο Μαρκ Φερνάντεθ με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΣ στην ισοφάριση στο 34΄, όταν ο Βέρχουλστ είπε «όχι» στο σουτ του Κάστρο και στο 44΄ ο Γροσδάνης πλάσαρε ψηλά άουτ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντάουντα στο 57ο λεπτό, όταν από σέντρα του Χουχούμη από τα αριστερά διπλασίασε για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με το 2-0 να μένει ως το τέλος.