Skip to main content

Μπιτς βόλεϊ: Οι αντίπαλοι των Αρβανίτη-Καραγκούνη στη Μόσχα

Οι Βίκυ Αρβανίτη – Πένυ Καραγκούνη είναι μία από τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 2019, που θα διεξαχθεί το διάστημα 5-11 Αυγούστου στη Μόσχα.

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη φάση του Continental Cup στο Καράβι Club στον Σχινιά (21-23/6), η CEV ανακοίνωσε τις Entry lists του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από την Βίκυ Αρβανίτη και την Πένυ Καραγκούνη στο ταμπλό των Γυναικών. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ συμμετέχουν 32 ομάδες σε κάθε φύλο (ανδρών-γυναικών). 

Η Εθνκή ομάδα θα βρει στο δρόμο της τις, Τσεχία, Ιταλία και Γαλλία. Η κλήρωση, που έγινε το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Μόσχας, ανέδειξε αντιπάλους της, τις Χερμάνοβα-Σλούκοβα (Τσεχία), Μενεγκάτι-Όρσι (Ιταλία) και Πλασέ-Ριτσάρντ (Γαλλία). 

Οι τελικοί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιστρέφουν στη Ρωσία μετά από 10 χρόνια (2009 Σότσκι) ενώ στην Μόσχα το ρολόι του χρόνου γυρνάει στο μακρινό 2005. 

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο άρθρο της για την κλήρωση ανάμεσα στις αθλήτριες που ξεχωρίζει είναι και η τετράκις πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Αρβανίτη.