Skip to main content

«Κόκκινος» ξανά ο Παπανικολάου

Κώστας Παπανικολάου… reload ή «Pap is back» όπως επέλεξε να τον ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, καθώς από σήμερα ξεκινά η δεύτερη θητεία του διεθνή φόργουορντ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Η πειραϊκή ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον «Παπ» έως το 2018, αφού χθες η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος που είχε για να ισοφαρίσει την προσφορά του πρωταθλητή Ελλάδας και να ξανακάνει δικό της τον αθλητή.

Στη συμφωνία, πάντως, ανάμεσα στις δύο ομάδες προβλέπεται ότι αν ο Παπανικολάου αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, είτε πριν τη λήξη του συμβολαίου του είτε στις 30 Ιουνίου 2018, οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν τον πρώτο λόγο για την περίπτωσή του.

Ο 25χρονος διεθνής επιστρέφει λοιπόν στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2009-2013, έχοντας περάσει ένα χρόνο στη Βαρκελώνη και τον επόμενο 1,5 στις ΗΠΑ, παίζοντας αρχικά στο Χιούστον και εν συνεχεία στο Ντένβερ. Η άφιξή του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα (17:00).

Η ανακοίνωση:

«Pap is back​. H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Παπανικολάου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια».