Skip to main content

Η Γιουβέντους έχει «σφυγμό» για το Champions League

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 37ης αγωνιστικής της Serie A, με 3-2 επί της πρωταθλήτριας, Ίντερ και μία… στροφή πριν από το φινάλε της σεζόν έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Η «Γηραιά Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου έδειξε ότι έχει… σφυγμό και, πλέον, περιμένει τα αποτελέσματα των Μίλαν και Νάπολι που παίζουν την Κυριακή με Κάλιαρι (εντός) και Φιορεντίνα (εκτός), για να μάθει εάν θα διατηρηθεί στην 4η θέση ή, θα «πέσει» πάλι στην 5η (με ήττα ή ισοπαλία των «παρτενοπέι» θα έχει το προβάδισμα).

Η «Γιούβε» προηγήθηκε με το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 24′, ωστόσο, οι «νερατζούρι» κατάφεραν με τον ίδιο τρόπο να απαντήσουν, 11 λεπτά αργότερα, με τον Λουκάκου.

Ο Κουαδράδο στο 47′ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Γιουβέντους, αλλά στο 83΄ με το αυτογκόλ του Κιελίνι έγινε το 2-2. Δύο λεπτά πριν από το 90΄, όμως, και πάλι ο Κουαδράδο είχε την απάντηση, κρατώντας «ζωντανούς» τους «μπιανκονέρι» στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.