Skip to main content

Η Σίτι «καθάρισε» με Τόρες στο Νιούκαστλ

Επιστροφή στις νίκες για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, μετά την προ ημερών εντός έδρας ήττα απ’ την Τσέλσι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επιβλήθηκε με 4-3 της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την 36η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι απ΄ το οποίο απουσίαζε το βαθμολογικό κίνητρο, προς όφελος του θεάματος.

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε με κεφαλιά του Κραφθ στο 25΄, όμως οι «πολίτες» ανέτρεψαν την κατάσταση σε ένα τρίλεπτο (39΄-42΄) με τα τέρματα των Κανσέλο και Φεράν Τόρες, που πέτυχε το γκολ της χρονιάς με τακουνάκι μετά από φάουλ, του Γκιντογκάν.

Οι «ανθρακωρύχο» έφεραν ξανά… τούμπα το ματς με το πέναλτι του Ζοέλιντον στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και τον Γουίλοκ στο 62΄, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει απ’ τα έντεκα βήματα τον Κάρσον, αλλά στη συνέχεια η μπάλα επέστρεψε στα πόδια του για το 3-2.

Στη συνέχεια όμως μίλησε ο νόμος του Τόρες, που με άλλα δύο γκολ στο (64΄ και 66΄) έδωσε ξανά προβάδισμα στη Σίτι, που το κράτησε ως τη λήξη για την 26η νίκη της στη φετινή Premier League και 12η εκτός έδρας, δημιουργώντας νέο ρεκόρ στο αγγλικό πρωτάθλημα.