Skip to main content

Super League: Με «καυτό» Περέιρα ο ΠΑΟΚ 3-0 τον Λεβαδειακό

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα κι έκανε «ποδαρικό» με το… δεξί στο Β΄ γύρο της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στα «τρίποντα» μέσα στην έδρα τους, μετά το «χαστούκι» από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) και πλησίασαν ακόμη περισσότερο στην 5η θέση, ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο. 

Το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο 45λεπτο. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς προηγήθηκε στο 20΄ με το πέμπτο γκολ του Μάτος στο πρωτάθλημα, μετά την ασίστ του Μπίσεσβαρ, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι Βοιωτοί έμειναν και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για φάουλ στον Μάτος).

Με το υπέρ τους 1-0 και με αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με σκοπό να «καθαρίσουν» το συντομότερο το ματς. Τα κατάφεραν με τον Περέιρα, ο οποίος τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (60΄) βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθε από ασίστ του Μπίσεσβαρ…

Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε… φουριόζος στο ματς και στο 76΄ πήρε το «ριμπάουντ» από την εξαιρετική απόκρουση του Ναμάσκο στην κεφαλιά του Αθανασιάδη κι από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (3-0).