Πολύ σημαντική και ταυτόχρονα ευρείας έκτασης νίκη σημείωσε ο Παναιτωλικός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο.
Η νίκη έδωσε στα «καναρίνια» μεγάλη βαθμολογική ώθηση κι επέτρεψε στους γηπεδούχους να προσπεράσουν (με αγώνα περισσότερο) την Ξάνθη, η οποία βρίσκεται πλέον στη 13η θέση και στη ζώνη του μπαράζ παραμονής.
Μετά από ένα «αναιμικό» πρώτο ημίχρονο, όπου οι μοναδικές στιγμές που ξεχώρισαν, ήταν η ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Βινίσιους Σίλβα στο 29΄ (απέκρουσε ο Φερνάντεθ) και το πλασέ του Ρόσα στο 44΄ που πέρασελίγο άουτ, ο Παναιτωλικός ήταν καταιγιστικός στην επανάληψη.
Στο 53΄, ύστερα από ολέθριο σφάλμα του Μιχαήλ, ο Μουνιέ έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Γάλλος επιθετικός στο 61΄ έγινε δημιουργός από εκτελεστής, όταν έβγαλε την μπαλιά στον Ντάουντα, που σημείωσε το 2-0.
Και για το… κερασάκι στην τούρτα, ο Μουνιέ έβαλε την τελευταία «πινελιά» στο παιχνίδι στο 77΄, όταν με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












