Skip to main content

Πλησιάζει την κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -4 από την κορυφή, καθώς σε εξ αναβολής αγώνα που διεξήχθη στην έδρα της παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην εκ των ουραγών Φούλαμ. 

Οι «πετεινοί», μάλιστα, προηγήθηκαν με τον Χάρι Κέιν στο 25΄, αλλά στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Καβαλέιρο.

Η Μάντσεστερ Σίτι πλησίασε ακόμη περισσότερο προς την κορυφή της Premier League, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Μπράιτον, για τη 18η αγωνιστική.

Το τέταρτο σερί «τρίποντο» για το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα προήλθε από το γκολ του 20χρονου μέσου Φιλ Φόντεν σχεδόν στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ένα γκολ που έφερε τους «πολίτες» στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ, ενώ έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.