Skip to main content

Έμειναν στο «μηδέν» Αστέρας και Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην αρκαδική πρωτεύουσα, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι περιόρισαν τους παίκτες του Ράσραβατς, έκαναν φάσεις και είχαν ευκαιρίες.

Στο 6ο λεπτό ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου και στο 16΄ ο Καμαρά βρήκε τον Βρουσάι από αριστερά, εκείνος γύρισε για τον Ανδρούτσο που από κοντά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου, που ήταν εξουδετερωμένος!

Στο 32΄ οι Μπρούμα, Βρουσάι και Μπουχαλάκης συνδυάστηκαν και ο τελευταίος σούταρε άστοχα, ενώ στο 42΄ ο Χολέμπας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Χασάν έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στην επανάληψη ο Μαρτίνς έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στο παιχνίδι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Μασούρα.

Στο 47΄ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Παπαδόπουλος έβγαλε δύσκολα την εξ επαφής κεφαλιά του Χολέμπας, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε και πάλι με δυσκολία την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Προϊόντος του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία να δώσει το «βάπτισμα του πυρός» σε ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τον τερματοφύλακα Ηλία Καραργύρη.