Skip to main content

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανθρακικός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Το ακριτικό συγκρότημα κοινοποίησε την απόκτηση των Σάββα Μουδούρογλου, Βασίλη Γαβριηλίδη και Κώστα Μαρκόπουλου, από τη Δόξα Δράμας, την Καβάλα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω τριών νέων ποδοσφαιριστών.

ΣΑΒΒΑΣ ΜΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ. Γεννήθηκε στις 15/12/1991. Προηγούμενη του ομάδα ήταν η Δόξα Δράμας όπου αγωνίστηκε από το 2012. Τη σεζόν 2014-2015 ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε 23 επίσημους αγώνες σημειώνοντας 9 γκολ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ. Γεννήθηκε στις 20/10/1992. Την περίοδο 2014-2015 ο νεαρός αμυντικός χαφ αγωνίστηκε στην ομάδα της Καβάλας όπου σε 27 επίσημους αγώνες σημείωσε 4 γκολ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε στις 08/02/1992 και την τελευταία αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, ο νεαρός επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής σημειώνοντας σε 28 επίσημους αγώνες 19 γκολ.»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.